Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

EMAIL BOMB

Δεν μπορώ να καταλάβω όλες αυτές τις υπηρεσίες που μας υπόσχονται ασφαλή μηνύματα. Λειτουργούν ή είναι για την πλάκα;
Τι δεν έχω κάνει τις τελευταίες μέρες για να στείλω στον φάκελο των "ανεπιθύμητων", αλληλογραφία από το γραφείο ανατολικοκρητικού πολιτικού, γνωστού για τις χιλιάδες επερωτήσεις του άνευ ουσίας, αλλά το αποτέλεσμα μηδέν.
Αλλάζει γράμματα; Αλλάζει τα φωνήεντα; Αλλάζει την ελληνική; Αυτός εκεί αποστολέας αγέρωχος.
Εδώ ταιριάζει ο όρος email bomb (βόμβα email) που αναφέρεται στο είδος επίθεσης κατά την οποία ο επιτιθέμενος στέλνει μία τεράστια ποσότητα ηλεκτρονικών μηνυμάτων σε μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σκοπό να γεμίσει τον διαθέσιμο χώρο στον δίσκο και να προκαλέσει δυσλειτουργία στον mail serner.

1 σχόλιο:

ΝΑΠ.Σ. είπε...

Γιάννη είμαι και εγώ παραλήπτης των μηνυμάτων του εν λόγω ατόμου και απλώς τα πετώ εις τον κάλαθον των αχρήστων.
Μια άλλη λύση βέβαια είναι να του τα επιστρέφεις συνοδευόμενα με το κατάλληλο "στόλισμα".
Μια τρίτη λύση είναι να του στείλεις ένα ευγενικό email και να τον ενημερώνεις πως τζάμπα τα στέλνει.
Βέβαια επειδή ο εν λόγω βουλευτής του Λασιθίου έχει αναδειχθεί πρωταθλητής στις καταγγελίες "σκανδάλων" μήπως θα μπορούσε να μας ενημερώσει που βρίσκει τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των πολιτών ; (Oχι την δική μου γιατί έτσι κι αλλιώς την δημοσιεύω και στον "ν.Κ.") Απο ποιά εταιρεία και με τι αντίτιμο έχει πάρει αυτά τα προσωπικά στοιχεία; Με ποιό θράσος στέλνει αλληλογραφία (έστω και ηλεκτρονική) σε ανθρώπους που ούτε τους γνωρίζει ούτε τον γνωρίζουν και ούτε τους ρώτησε εαν το επιθυμούν;
Όχι τίποτε άλλο, αλλά βαρέθηκα να βλέπω κάποιους να γίνονται τιμητές άλλων και αν και δηλώνουν χριστιανοί ξεχνούν την ρήση "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλλέτω".
Συγνώμη για την πολυλογία αλλά μου τα έχει πρήξει και εμένα.