Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΔΡΟΣΙΣΤΕΙΤΕ



Βράζετε 2,5 φλιτζάνια του τσαγιού νερό, με 12-14 φύλλα δυόσμου & 1 κουταλιά ζάχαρη για 3 λεπτά περίπου.
Το αφήνετε να κρυώσει & το βάζετε στο ψυγείο.
Σερβίρεται με παγάκια.

Καλές ... δροσιές!

http://npgls.blogspot.com/2009/07/blog-post_07.html

Γεια σου βρε ΠΑ. ΝΙΚΟ με τα ωραία σου και έχω ένα κήπο γεμάτο με δυόσμο και δεν ήξερα τι να τον κάνω!!!

1 σχόλιο:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Ευχαριστώ!!!!
Σου συνιστώ, τον δυόσμο που σου ξεπερισεύει, να τον θερίζεις, μιάς και ξαναγίνεται τους καλοκαιρινούς μήνες, να τον κάνεις ματσάκια και να τον κρεμάς ανάποδα σε σκιά, για να ξεραθεί. Αποξυραμένο τον φυλάς σε βαζάκια, και τον χειμώνα που δεν υπάρχει τον χρησημοποιείς από τη μαγειρική μέχρι και ως τσάι! Το οποίο τσάι, είναι πάρα μα πάρα πολύ χωνευτικό...
Εβίβα!!!!!!!