Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

ΛΕΤΕ ΝΑ........ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ;

Τη στιγμή που οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στρέφονται στον πρωθυπουργό για λύσεις στην ανάπτυξη των δικτύων τους, ο νομάρχης Ρεθύμνου ετοιμάζεται ν’ αφήσει τον νομό χωρίς κάλυψη κινητής τηλεφωνίας.
Όπως γνωστοποιήθηκε στις τρεις εταιρείες, σύντομα θα ξεκινήσει το έργο της κατεδάφισης των 15 κεραιών κινητής που βρίσκονται και λειτουργούν στα όρια του νομού καθώς η διεύθυνση πολεοδομίας της νομαρχίας τις χαρακτηρίζει αυθαίρετες.
Μάλιστα ο εργολάβος που ανέλαβε ύστερα από διαγωνισμό το έργο της κατεδάφισης των 15 κεραιών, θα στείλει τον λογαριασμό ύψους 50.000 ευρώ στις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.
Σύμφωνα με στελέχη των εταιρειών, οι κεραίες κρίθηκαν παράνομες από την πολεοδομία της νομαρχίας Ρεθύμνου, καθώς δεν διαθέτουν τις απαραίτητες εγκρίσεις των μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ).
http://chanianikos-themis.blogspot.com/2009/07/15.html

Μεγάλη περιέργεια έχω να δω αν συμβούν τα ίδια που έκαναν οι εταιρείες και στην Κίσαμο. Αν και πολύ το αμφιβάλλω ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: