Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Καζαντζάκης και Βενιζέλος στην κορυφή των επιλογών των Κρητικών αλλά με προβλήματα !
Η εφημερίδα "Πατρίς" που διενεργεί την ψηφοφορία για τον κορυφαίο Κρητικό ανακοίνωσε ότι ορισμένοι προσπάθησαν να προκαλέσουν προβλήματα στη διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, επιχειρώντας να προσθέσουν ψήφους σε μερικούς υποψηφίους. Ο καθημερινός πλέον έλεγχος που γίνεται απέδειξε ότι εκείνοι που προσπαθούσαν να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα (προσθέτοντας ψήφους σε 8 από τους συνολικά 286 κορυφαίους που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα) σταμάτησαν να το κάνουν, αφού εντοπίστηκαν – πλην μιας περίπτωσης υποψηφίου. Γι αυτό αναγκαζόμαστε από σήμερα να αφαιρέσουμε τις επιπλέον ψήφους, χωρίς δηλαδή να περιμένουμε το τέλος της ψηφοφορίας. Για να έχει ο αναγνώστης εικόνα, καθώς επιθυμούμε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια σε όλη τη διαδικασία, ενημερώνουμε ότι από τις 8 περιπτώσεις οι 4 ήταν πιο σοβαρές αφού επιχειρήθηκε να προστεθούν μερικές δεκάδες ψήφοι, ενώ στις υπόλοιπες περιπτώσεις οι επιπλέον ψήφοι ήταν ελάχιστες. Αλλά και αυτές αφαιρέθηκαν. Πιστεύομε ότι πλέον δεν θα γίνουν ανάλογες προσπάθειες, καθώς οι ψήφοι θα αφαιρούνται αμέσως.

Όσο για την ψηφοφορία αυτή δεν έχει αλλάξει για τους 10 πρώτους : Εδώ μπορείτε να δείτε του πρώτους 20 http://www.patris.gr/articles/160342/97346

Δεν υπάρχουν σχόλια: