Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΓΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Στην Κ10 του Παναθηναϊκού που έχει μιας απο τις καλύτερες ακαδημίες για αυτές τις ηλικίες, επιλέχτηκε και θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών του ΠΓΣ Κισαμικός Διονύση Σκορδυλάκης.
Ο μικρός 9χρονος Διονύσης άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στα τεστ που έγιναν ανάμεσα σε 5000 παιδιά και με το σπαθί του κέρδισε μια θέση στα αστεράκια του Παναθηναϊκού. Καλή συνέχεια και πάντα γερός.
Η Κίσαμος, ο Κισσαμικός, πάντα θα βγάζει καλούς παίχτες, απλά χρειάζονται μια πιο καλή προσοχή όλα τα τμήματα των Ακαδημιών. Μπράβο στους προπονητές των ακαδημιών που αθόρυβα και ακούραστα κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: