Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018

ΣΤΑ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ


Πριν 10 Χρόνια κατασκευάστηκε ένας χώρος για την προσωρινή αποθήκευση των πλαστικών από τα θερμοκήπια με σκοπό την ανακύκλωση τους!!
Δυστυχώς κάποια πολύ μικρή μειοψηφία κατοίκων νομίζει ότι είναι σκουπιδότοπος και προσπαθεί να φέρει διάφορα σκουπίδια όμως χωρίς επιτυχία!!Καλό θα είναι πριν αποφασίζουν να φέρνουν ανακυκλώσιμα να διαβάζουν την πινακίδα όπου είναι απ` έξω .....
Αν ξέρουν γράμματα αλλιώς να πάνε να μάθουν πρώτα!!!
Γιάννης Κ.
Να υπενθυμίσω ότι το εν λόγω έργο έγινε πι δημαρχίας Φρόσω Σκουλάκη και αντιδημαρχίας Θοδωρή Σταθάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: