Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ

Αντιγράφω απο την προσωπική σελίδα του Δημάρχου Πλατανιά κ. Μαλανδράκη
Επίσκεψη στο κτίριο, του γυμνασίου λυκείου Κολυμβαρίου, που ανακατασκευάζεται εκ θεμελίων !!, λόγω σοβαρών στατικών προβλημάτων που είχαν διαγνωσθεί. Οι εργασίες που εκτελούνται, λόγω της σοβαρότητας και του εύρους των, επιβλέπονται συνεχώς από τον επιβλέποντα μηχανικό της ΤΥ του Δημου ακόμα και το Σάββατο!
Στην απροειδοποίητη αυτοψία -ενημέρωση, ήταν παρόντες ακόμα, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος, ο ανάδοχος του έργου και ο Μηχανικός της Υπηρεσίας.

Το ερώτημα μου απλό ...εμείς πότε με το καλό θα ανακατασκευάσουμε εκ θεμελίων το ετοιμόρροπο μας; Όχι μόνο αυτό, αλλά και το κλειστό γυμναστήριο του ΕΠΑΛ Κισάμου; Αλήθεια σαν Δήμος μπήκαμε στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟ ΙΙ ή όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: