Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ

Αντιγράφω απο το έγκυρο ΖΑΡΠΑ!!!
- Πανούργα πατέντα σκάρωσε ένας 39χρονος Χανιώτης σε βάρος επισκεπτών του σπηλαίου της Αγίας Σοφία στα Τοπόλια του Δήμου Καντάνου-Σελίνου, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.
Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου ο 39χρονος, κατά τον χρόνο που προσέγγιζε διερχόμενους αλλοδαπούς (τουρίστες), παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά και τους αποσπούσε χρηματικό ποσό για την είσοδο τους στον εκκλησιαστικό χώρο της Αγίας Σοφίας που βρίσκεται μέσα στη σπηλιά μετά το τούνελ των Τοπολίων.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων...

Δεν θα σχολιάσω το συμβάν που απο ότι έμαθα έγινε μετά απο καταγγελία ταξιδιωτικού γραφείου και οι απόψεις διίστανται...αλλά απλά τώρα μαθαίνουμε οτι έχει και παρόμοιο σπήλαιο στον Δήμο Κανδάνου -Σελίνου, μάλιστα με το ίδιο όνομα, Αγιά Σοφιά, εκτός βέβαια κι αν τα σύνορα πλέον του όμορου Δήμου μετά και τις καταγγελίες στην κτηματική υπηρεσία έφτασαν στα Τοπόλια, οπότε μιλάμε για το δικό μας σπήλαιο της Αγίας Σοφιάς του Δήμου Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: