Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 110/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κισάμου η οποία ισχύει σήμερα για τις αιτήσεις νέων εγγραφών και επανεγγραφών στους βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κισάμου (Κίσαμος, Πλάτανος, Γραμπούσα), ισχύουν τα εξής: 
Οι αιτήσεις νέων εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κισάμου θα υποβάλλονται καθημερινά (εργάσιμες ημέρες)  και ώρες 8:00-14:00 στη Γραμματεία του Δήμου Κισάμου. Οι εγγραφές ξεκινούν την Τετάρτη  20 Ιουνίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιουλίου.
Δικαίωμα αίτησης έχουν τα παιδιά που θα έχουν συμπληρώσει τα δυόμιση (2,5) χρόνια τους έως 31 Δεκεμβρίου 2018. Προηγούνται όμως αυτά που αφενός επανεγγράφονται, αφετέρου συμπληρώνουν τα 2,5 έτη τους μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2018. 
Τα υπόλοιπα παιδιά θα γίνουν δεκτά στους Παιδικούς Σταθμούς μόνο εφόσον υπάρξουν κενές θέσεις κατά τη διάρκεια του έτους.
Η εγγραφή και η μηνιαία συνδρομή συνεχίζει να είναι δωρεάν.
Ο Δήμος θα προσφέρει πρωινό και φρούτο και οι γονείς των φιλοξενούμενων νηπίων θα στέλνουν τα παιδιά τους στους σταθμούς με το μεσημεριανό τους φαγητό.
  Απαραίτητα δικαιολογητικά:..
.

1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
2. Βεβαίωση εργασίας γονέων 
3.  Ατομικό δελτίο υγείας (συμπληρώνεται από τον παιδίατρο)
4. Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων πέρα των ανωτέρω δικαιολογητικών ζητείται και άδεια μόνιμης παραμονής στη χώρα, όπως αποδεικνύεται από τις ισχύουσες διατάξεις.
5. Υπεύθυνη δήλωση του εκάστοτε γονέα ότι αποδέχεται τον κανονισμό λειτουργίας των παιδικών σταθμών, όπως θα διαμορφωθεί με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Τα έντυπα της αίτησης εγγραφής, επανεγγραφής και το ατομικό δελτίο υγείας, θα παραλαμβάνονται από τη Γραμματεία του Δήμου Κισάμου. 
Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: