Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

«Θετική εξέλιξη» χαρακτήρισε την προκήρυξη των δύο τμημάτων του ΒΟΑΚ, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως ξεκάθαρη θέση της Περιφερειακής Αρχής είναι «να ολοκληρωθεί το έργο μέχρι τον Άγιο Νικόλαο και να προετοιμαστούν οι μελέτες για την Κίσαμο και για τη Σητεία». 
Εντάξει θα τις προετοιμάσουν τις μελέτες αλλά καλό είναι να δούνε και πως θα διορθώσουν (μπαλώσουν) τον δρόμο απο Κολυμβάρι ως Νοπήγεια που είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Μάλιστα πριν ένα χρόνο έλεγαν οτι υπήρχε μελέτη έτοιμη για το κομμάτι του Χατζηδάκη (εκεί που γίνεται μόνιμα η κατολίσθηση) 300.000Ε.... 
Τελικά εμείς ζούμε και υπάρχουμε στην δυτική μπάντα επειδή έχουμε όλοι μας... θετική ενέργεια και θετική σκέψη.... περιμένοντας τις θετικές εξελίξεις της κάθε κυβέρνησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: