Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

ΔΥΟ ΑΚΥΡΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...

Δυο ακυρωτικές αποφάσεις έχει πάρει η συντονίστρια επιτροπή για την νομιμότητα των αποφάσεων του Δημοτικό συμβουλίου Κισάμου ως προς την παραχώρηση του αιγιαλού στην Δημοτική εταιρεία του Δήμου Κισάμου (Μονομετοχική). Η πρώτη λόγω του κατεπείγοντος χρειαζόταν 14 ψήφους, αλλά πήρε 12 κατά πλειοψηφία και εδώ βλέπουμε πόσο λίγοι πάνε στα δημοτικά συμβούλια και σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος...
Και η δεύτερη αρνητική απόφαση, λόγω της καθυστέρησης της, (αναρμόδια λόγω χρόνου) και η παραχώρηση μπορούσε να δοθεί μόνο από την κτηματική υπηρεσία Χανίων.
Ας ελπίσουμε οτι θα διορθωθούν όλα .... αλλά η καθυστέρηση υπάρχει με ότι κινδύνους συνεπάγονται απο αυτήν.
Μεγάλο πράγμα η διαύγεια τελικά.
Γ.Β
To blog επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Μονομετοχικής κ. Φουρναράκη που ναι με παραδέχτηκε τις δυο αρνητικές αποφάσεις, αλλά συμπλήρωσε οτι έχουν γίνει οι απαιτούμενες ενέργειες απο την εταιρεία και τον Δήμο Κισάμου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την παραχώρηση των παραλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: