Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Από σήμερα Παρασκευή 15-6-2018 θα γίνει η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και σύμφωνα με τον προγραμματισμό των εργασιών, θα διαρκέσει πέντε ημέρες, έως και την Τρίτη 19-06-2018, εκτός κι αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, στο δρόμο από Κατσοματάδω ως και την διασταύρωση του Βλάτους.
Η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας θα διαρκεί όλο το εικοσιτετράωρο και η κυκλοφορία των οχημάτων από Χανιά προς Χρυσοσκαλίτισσα και αντίστροφα θα γίνεται από τη διαδρομή «Καστέλι – Πλάτανος – Σφηνάρι – Κεφάλι – Χρυσοσκαλίτισσα» ή τη διαδρομή «Ταυρωνίτης – Κάνδανος – Πλεμενιανά – Στροβλές – Μύλοι – Έλος – Κεφάλι – Χρυσοσκαλίτισσα».
Προσιοχή λοιπόν γιατί τα χιλιόμετρα είναι πολλά για τυχόν λάθος....

Δεν υπάρχουν σχόλια: