Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

- Συγνώμη ίντα είσαι συ μπρε; Κρητικάκι ή τουρίστας;
Το καταλάβατε οτι οι άνθρωποι δεν πρόκειται να φτιάξουν εντελώς τίποτα και όλα ήταν μια φωτοβολίδα.... φανταστείτε μήνα Αύγουστο να σταματάνε τα αυτοκίνητα και να ρωτάνε απο που είσαι; 
Ο υπουργός Υποδομών, όπως αναφέρει το cretapost.gr, σημείωσε πως ο ΒΟΑΚ θα γίνει χωρίς να καταβάλλονται διόδια από τους Κρητικούς, ενώ θα έχει δύο λωρίδες σε κάθε κατεύθυνση και θα υπάρχει διαχωριστική νησίδα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο παραχώρησης στη χώρα το οποίο θα γίνει κυρίως με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. Πιο συγκεκριμένα, από τη Χερσόνησο έως και τη Νεάπολη θα γίνει με σύμπραξη ιδιωτικών και δημοσίων κεφαλαίων ενώ μέχρι τον Άγιο Νικόλαο με δημόσια χρήματα.
-'Όσο για τον υπουργό που δεν θέλω να βάλω το όνομα του στο στόμα μου είπε, κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες ΕΔΩ, … άσχετους και … «γρόθους» όσους ήθελαν ενιαίο το έργο από την Κίσαμο ως τη Σητεία. 
Ωραίος.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: