Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ενημερώνει ότι, προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες εργασίες που προβλέπονται από την μελέτη κατασκευής του 2ου υποέργου, Παράκαμψη Τοπολίων, του έργου Οδικός άξονας Καλουδιανά – Τοπόλια – Μύλοι – Έλος – Κεφάλι – Βάθη – Χρυσοσκαλίτισσα, είναι απαραίτητη η Προσωρινή Διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στην αναφερόμενη στο θέμα επαρχιακή οδό, στο τμήμα της μετά τον οικισμό Κατσοματάδο (μετά το φαράγγι των Τοπολίων), έως τη διασταύρωση της με την επαρχιακή οδό Βλάτος – Ρογδιά – Λίμνη – Καμένο Σελί, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος ατυχημάτων.
Η Προσωρινή Διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει από τη Παρασκευή 15-6-2018 και σύμφωνα με τον προγραμματισμό των εργασιών, θα διαρκέσει πέντε ημέρες (5), έως και Τρίτη 19-06-2018.
Η Προσωρινή Διακοπή της κυκλοφορίας θα διαρκεί όλο το εικοσιτετράωρο και η κυκλοφορία των οχημάτων από Χανιά προς Χρυσοσκαλίτισσα και αντίστροφα μπορεί να γίνεται από την διαδρομή «Καστέλι – Πλάτανος – Σφηνάρι – Κεφάλι – Χρυσοσκαλίτισσα», ή την διαδρομή «Ταυρωνίτης – Κάνδανος – Πλεμενιανά – Στροβλές – Μύλοι – Έλος – Κεφάλι – Χρυσοσκαλίτισσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: