Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Το έφερε ακόμα πιο κοντά (το ίδιο αυτοκίνητο είναι) στην ράμπα για να μην μπορώ να περάσω... με το αναπηρικό καροτσάκι. 
Γεώργιος Γουδής

4 σχόλια:

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αντί να γράφετε το όνομα του ανθρώπου που έχει παρκάρει παράνομα ανώνυμα, καλό είναι να τον βρείτε και να του πείτε οτι δεν είναι σωστό.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ ο ιδιος στην σελιδα σου γιαννη τον εχεις βγαλει σαν θεμα 3 με 4 φορες.ντρεπεσαι να διμοσιευσης το ονομα του???η μονιμη θεσει σε αυτο το αμαξη ειναι παντα η παρανομη θεσει!!λοιπον τι πρεπει να παμε να του το πουμε οπως λες??δεν εχει μυαλο και φιλοτιμο να το καταλαβει??αν θεμου φιλαε ειχε καποιος δικος του καποιο προβλημα και περνουσε απο εκει με καροτσακη θα το αφηνε εκει???η μηπος περιμενουμε τον γιωργο τον γουδι να παει να του το πει??δεν βλεπει ο κυριος αυτος τον γιωργο που του κληνει τον δρομο με το ετσι θελω!κανεις δεν δινει καμια σημασια.πρεπει ολοι μας να κατσουμε σε ενα καροτσακι και να δουμε ποσο ομορφο ειναι να μην νοιαζεται κανεις για εσενα.μονο τοτε θα καταλαβουμε.τωρα πρεπει να ειναι μια εικονα αδιαφορη για εμας ολο αυτο το θεμα.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Εγώ πάντως θα του μιλήσω...μιας και δεν ήξερα τ΄ονομα ως προχθές. Δεν αλλάζει όμως τιποτα..εγώ γράφω με ονοματεπώνυμο και σεις ανώνυμα. Αυτό θέλω να πω....

Φραγκιουδακης μαριος είπε...

Γιαννη το ολο θεμα ειναι η αδιαφορια του.δεν εχεις εσυ καμια δουλεια να πας και να του το πεις.η δουλεια σου σε αυτην την εφημεριδα ειναι παρα πολυ καλη ετσι οπως την κανεις και μπραβο και ευχαριστουμε για τα κισσαμιτικα νεα που μας προβαλεις.δουλεια ειναι στους αρμοδιους οπως ο δημος και η αστυνομια.δεν ειναι ομορφο για τον τουρισμο και πιο πολυ για εμας τους κισσαμιτες που αναγκαζονται να περνουν με καροτσακι.