Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ...

Με την υπ.αρ.91/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κισάμου μεταξύ άλλων αποφασίσθηκε ότι οι ελεύθεροι χώροι στην παραλιακή περιοχή Παχιά Άμμος Φαλασάρνων στον Πλατάνο (φαίνονται στην φωτο) δεν θα δημοπρατηθούν φέτος και η διαχείρισή τους θα γίνει από το Δήμο Κισάμου µε δικό του προσωπικό που θα προσληφθεί µε δίμηνη σύμβαση για την είσπραξη του μισθώματος και για την καθαριότητα της περιοχής.
Οι θέσεις που θα τοποθετηθούν ομπρελοκαθίσµατα από το Δήμο είναι τρεις, και καθορίστηκε τιµή ενοικίασης ανά σετ ομπρελοκαθισµάτων (1 ομπρέλα σκίασης µε δύο καθίσματα-ξαπλώστρες) Οκτώ (8) Ευρώ ανά σετ στις δυο πρώτες σειρές από την πλευρά της θάλασσας και επτά (7) Ευρώ ανά σετ στις υπόλοιπες σειρές.

Σε επικοινωνία του bloq με τον πρώην δήμαρχο Κισάμου κ. Μυλωνάκη ξεκαθαρίστηκε ότι η μείζονα αντιπολίτευση είναι αντίθετη σε κάθε τέτοια ενέργεια και δεν συνηγορεί να γίνει ο δήμος ένα μαγαζί που θα επωφελούνται ολίγοι.

Χμ... ο πόλεμος της παραλίας έχει αρχίσει....και δύσκολα θα τελειώσει.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΔΕΝΤΡΕΠΕΣΤΕ 8 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΙΣΧΟΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ,

Ανώνυμος είπε...

Μετα το εισιτηριο του 1 ευρω εισοδο στο μπαλο ο δημος μας εχει μια ακομα πρωτοτυπη ιδεα,8 ευρω για μια ξαπλωστρα,και φυσικα να αναλαβει και εκει ολη την παραλια μονος μετα απο την τοσο επιτυχημενη διαχειρηση που εχει σε ολες τις υπολοιπες παραλιες που διαχειριζετε,αφου σκεφτεται φετος απο οτι ακουσα αφου δεν καταφερε να ανοιξει την καντινα στο μπαλο ακομα και εχει χασει τοσα χρηματα απο εκει να την κρατησει και τον χειμωνα ανοικτη,

Ανώνυμος είπε...

Καλα αυτα που λετε αλλα εγω ειμαι της γνωμης να τα αναλαβει και να βαλει και πολλες ξαπλοτουρες ο δημος.ειναι βλακεια να τα αναλαβει κανεις χανιωτης.τα λεφτα πρεπει να μανουν στον τοπο τοπο τους γειτ.οχι ομως 8ευρω.ειναι παρα πολυ μεγαλω ποσο για τετοιες μερες με τοσες δυσκολειες.το ΜΑΧ πρεπει να ειναι 5 ευρω.