Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΑΟ.ΚΙΣΑΜΟΥ

Εξαιρετική εμφάνιση για τους αθλητές του Α.Ο Κισάμου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, το οποίο διεξήχθη στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο στο Μαρκόπουλο Αττικής, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.
Ο Γιώργος Πόπα στα 4000 μέτρα παίδων τερμάτισε στην 24η θέση σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ με χρόνο 13.23.00 ανάμεσα σε 140 αθλητές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι κατάφεραν να τερματίσουν σε ένα από τα πιο δύσκολα αγωνίσματα του Κλασικού Αθλητισμού.
Σπουδαία εμφάνιση και για την Πόπη Νικολακάκη η οποία με χρόνο 12.11.00 κατάφερε να τερματίσει στην 40η θέση στα 3000 μέτρα κορασίδων ανάμεσα σε 87 αθλήτριες που κατάφεραν να περάσουν την γραμμή του τερματισμού.
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας που κατάφεραν να εκπροσωπήσουν επάξια τον Α.Ο Κισάμου και τον τόπο μας σε μία τόσο υψηλού επιπέδου διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: