Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΔΩΡΙΣΕ ΜΑΛΛΙΑ -ΔΩΡΙΣΕ ΑΓΑΠΗ

«Χαρίστε τα… μαλλιά σας σε παιδιά με καρκίνο!», είναι το σύνθημα της εκστρατείας «Donate Hair- Donate Love»  που δημιουργήθηκε για να δοθούν δωρεάν περούκες στα παιδιά που έχουν χάσει τα μαλλιά τους από τις χημιοθεραπείες.
Όσοι σκέφτονται να κουρέψουν τα μαλλιά τους έχουν έναν παραπάνω λόγο, αφού το κούρεμα έχει γίνει πλέον ευκαιρία να κάνουν μια καλή πράξη. 
Με μόλις 20 εκατοστά από τα μαλλιά του μπορεί κανείς να χαρίσει το χαμόγελο σε παιδιά με καρκίνο. 
Αυτό έκαναν δυο δικά μας κορίτσια που δεν δίστασαν ούτε στιγμή και έκοψαν την μεγάλη τους κοτσίδα βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο να κατασκευαστούν περούκες από φυσικά μαλλιά σε άτομα που έχασαν τα μαλλιά τους εξαιτίας του καρκίνου, αλλά και από αλωπεκία. Οι προϋποθέσεις για να γίνει κάποιος δωρητής είναι τα μαλλιά που θα κόψει να είναι πάνω από 20 εκατοστά, κατά προτίμηση φυσικού χρώματος ή βαμμένα σε υγιή κατάσταση με ημι-μόνιμη βαφή ή με χένα.
Μπράβο και πάλι μπράβο!! 
Τα κουρεία-κομμωτήρια που συνεργάζονται με την εταιρία Donate στην πόλη και το "κόψιμο" το κάνουν δωρεάν είναι της Μαρίας Παπαντωνάκη και το Κουρά του Γιάννη Παπαδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: