Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ.....ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

"Ανακοινώνεται ότι μετά και από ερώτημα σε αρμόδιους της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το ζήτημα των απουσιών είναι απόλυτα στη δικαιοδοσία του συλλόγου διδασκόντων, ο οποίος στη σχετική συνεδρίαση (αμέσως μετά τη λήξη των μαθημάτων και πάντως πριν την έναρξη των προαγωγικών ή απολυτήριων εξετάσεων) αποφασίζει για την επάρκεια ή μη της φοίτησης των μαθητών. Σε αυτό, λαμβάνει υπόψη του εξαιρετικές περιστάσεις, και ως τέτοιες θεωρούνται βεβαίως το συμβάν των παρατεταμένων σεισμών σε σχέση με το προβληματικό κτήριο στο οποίο στεγάζεται το σχολείο."
Να θυμίσω οτι:
Ο σύλλογος γονέων του Γενικού Λυκείου σε γενική συνέλευσή τους αποφάσισε να μην στέλνει τα παιδιά του στο σχολείο για τις επόμενες τέσσερις μέρες (Δευτέρα 21 έως Πέμπτη 24).

Τέρμα το σχολείο δηλαδή; 
Πως θ΄ ανοίξει και πότε;
Μπορεί να το σουλουπώσουν σε 4 μέρες;
Στατικότητα δεν χρειάζεται μετά από 4 μέρες;
Πολλά ερωτήματα αναπάντητα.....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το έχετε χάσει εντελώς εκεί γονείς και καθηγητές... Κλειστό το σχολείο από τους γονείς οι καθηγητές το αβανταρουν!! Και παιδιά χωρίς μάθημα επ'αόριστον!! Σαδεντρεπεστε!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ!