Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΣΤΙΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Ο Δήμος Κισάμου για μια ακόμη χρονιά συμμετέχει στο Let’s do it Greece, μια Πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία με στόχο τον καθαρισμό ολόκληρης της χώρας μέσα σε μία μόνο μέρα. Με τη συνεργασία φορέων, εθελοντικών ομάδων, συλλόγων, σχολείων, δήμων, περιφερειών, ιδιωτών και πολιτών βγαίνουμε έξω, καθαρίζουμε εθελοντικά το περιβάλλον μας και δείχνουμε πως με μια απλή θετική κίνηση μπορούμε, εμείς οι ίδιοι, να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε.Φέτος η ημερομηνία πραγματοποίησης του καθαρισμού είναι η 17η Απριλίου και ημέρα Κυριακή.
Παρακαλούμε λοιπόν όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς/εθελοντές/πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο εγχείρημα να το δηλώσουν σε επικοινωνία είτε τηλεφωνικά με την κυρία Βίκυ Μαρακάκη στο τηλέφωνο 28223 40222 , είτε με email στο dkisamou@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 1/4/2016 στις 14.00 το μεσημέρι αναφέροντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:
1. επωνυμία φορέα/συλλόγου/επιχείρησης που επιθυμεί να συμμετάσχει στη δράση και νόμιμο εκπρόσωπο αυτού, 
2. ονοματεπώνυμο πολίτη/εθελοντή που επιθυμεί να συμμετάσχει στη δράση
3. τηλέφωνο επικοινωνίας [κινητό / σταθερό] 
4. e-mail
καθώς και το σημείο το οποίο θα ήθελαν να δράσουν, ώστε να μπορέσουμε να συντονίσουμε την παραπάνω δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: