Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΕΛΩΝ

Σοβαρό θέμα προέκυψε στον δήμο μας μετά και την αύξηση που επέβαλε η ΔΕΔΙΣΑ, 10% συν την αύξηση του ΦΠΑ στα τιμολόγια της από 13 σε 23%, με αποτέλεσμα να έχει προγραμματισμένη σύσκεψη η οικονομική επιτροπή του δήμου Κισάμου σχετικά με τι αυξήσεις θα προτείνει στο δευτεριάτικο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κισάμου, σχετικά με τις αναπροσαρμογές στα τέλη.
Έτσι μην σας φανεί παράξενο αν δείτε από τους επόμενους μήνες αυξημένη την ΔΕΗ σας.
Να υπενθυμίσω οτι σήμερα τα τέλη που πλήρωναν ανά ενότητα από το 2010 και μετά... ήταν για μεν την Κίσαμο 1.5 Ε ανα τετραγωνικό τον χρόνο, στην ενότητα Μυθήμνης 1.33 Ε και στην ενότητα του Ιναχωρίου 2Ε.
Μάλιστα η επιτροπή που θα συνεδριάσει σε λίγες ώρες θα αποφασίσει αν θα κρατήσει τις αυξημένες τιμές ανά ενότητα ή θα βάλει μια ενιαία για όλο το μήκος και πλάτος του δήμου.
Φυσικά αν θα γίνει η αναπροσαρμογή με μια αύξηση 20%, τα 100 τετραγωνικά θα πληρώσουμε 30-40 Ε παραπάνω ετησίως ανάλογα βέβαια με την ενότητα.
Πάντως όπως φάνηκε από τις πληροφορίες που διαρρέουν, η αύξηση είναι αλληλένδετη με τις αυξήσεις που κάνει η ΔΕΔΙΣΑ.

1 σχόλιο:

ΜενελαοςΠαπαδημητρακης είπε...

Μηπως θα επρεπε να σκεφτει καιη Δεδισα το κομματι της ανακυκλωσης συσκευων στην Κισαμο;
Η απαντηση "φορτωσε τα σε ενα αμαξι και φερτε τα στο σημειο συλλογης" δεν ειναι σοβαρη σε ερωτηση για το αν κανουν ανακυκλωση συσκευων στην Κισαμο....