Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ.....

Τον Μάρτιο του 2016 θα δημοπρατηθούν οι πρώτες παρεμβάσεις – έργα που θα υλοποιήσει η Περιφέρεια Κρήτης στα επικίνδυνα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού, δήλωσε
σήμερα ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης στο πλαίσιο παρουσίασης της μελέτης που εκπόνησε η «ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε» για την οδική ασφάλεια στην Κρήτη. Η μελέτη της «ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε.» υποδεικνύει 500 περίπου θέσεις – σημεία στο οδικό δίκτυο του νησιού που χρήζουν παρεμβάσεων ώστε να αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό η οδική ασφάλεια. 
Ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε μάλιστα ότι η Περιφέρεια Κρήτης είναι έτοιμη να δημοπρατήσει τα πρώτα έργα το Μάρτιο του 2016 ενώ φιλοδοξεί να κάνει το νησί ένα από τα ασφαλέστερα οδικά δίκτυα σε όλη την χώρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: