Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Η Ένωσή μας, πραγματοποίησε την Γενική Συνέλευση στη αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου, σήμερα 22/11/2015'.

Δυστυχώς δεν υπήρξε ικανοποιητική συμμετοχή των Ξενοδόχων της ευρύτερης περιοχής.
Στην ανοιχτή συζήτηση για θέματα του κλάδου σε τοπικό επίπεδο, κεντρικό θέμα υπήρξε η παραξενοδοχεία και τα μη νόμιμα καταλύματα, επίσης τονίστηκε η αναγκαιότητα για ανάπτυξη έργων υποδομής της περιοχής, δράσεις για συμμετοχή σε εκθέσεις τουρισμού στο εξωτερικό που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη και την αναγνωρισιμότητα που είναι απαραίτητη για την προσέλκυση επισκεπτών.
Είναι λοιπόν στο χέρι μας να στηρίξουμε αυτό που μπορεί να προσφερθεί περαιτέρω για το καλό του κλάδου μας αλλά και του τόπου μας γενικότερα και να συμμετέχουμε για το δικό μας καλό, πρώτα από όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: