Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Πατήστε πάνω στην απόφαση για να διαβάσετε τα σχετικά με το Πυρηνοτέτοιο. Την θεωρώ πέρα για πέρα δίκαιη την συμφωνία για όλους... εργάτες κατοίκους και ιδιοκτήτη. Ας ελπίσουμε οτι θα προχωρήσει ως τέλος και τα συμφωνηθέντα να γίνουν πράξη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό άντε να δούμε και την απόφαση για την εστία μόλυνσης εκεί κοντά στο Α' Γυμνάσιο...μάλλον τις εστίες...

Ανώνυμος είπε...

Αν προσθέσουμε τις παρατάσεις στα χρόνια που του δίνονται, και που σίγουρα θα κάνει χρήση ο κ.
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ φτάνουμε αισίως στον Απρίλιο του 2019. Φοβερή τρίπλα!!!!!!!!!!!!
Μέχρι τότε κανείς απο τους υπάρχοντες παράγοντες αρμόδιους κ.λ.π. δεν θα υπάρχει!!!!!!!!!

Φοβερή λοιπόν απόφαση...Αν ποτέ φύγει το πυρηνοελαιουργείο απο τον Κωρφαλόνα εμένα να μου τρυπήσετε την μύτη....που λες Γιάννημμμμμ. Είσαι έξυπνος άνθρωπος....

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

H απόφαση είναι καλή..το αν εφαρμοστεί είναι και στο χέρι μας.... χωροταξικό και ΣΧΟΑΠ στον κάμπο...