Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΟ

O Δήμος θα ’πρεπε να ενημερωθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την κατεδάφιση. ....Θα δινόταν η δυνατότητα ενημέρωσης στους ιδιοκτήτες των παράνομων παραπηγμάτων να τα κατεδαφίσουν οι ίδιοι, διαφορετικά σε ανύποπτο χρόνο θα γκρεμίζονταν. Τώρα αυτό που έγινε ήταν να κατεδαφιστεί το μεγάλο κτίσμα, η ταβέρνα, να πλακωθούν μέσα πράγματα όπως ψυγεία, σκεύη κάτι απαράδεκτο, ενώ θα μπορούσε να ξεκινήσει το γκρέμισμα από τα μικρά παραπήγματα που δεν είχαν οικοσκευές μέσα σε αυτό. Εμείς ως Δήμος δεν έχουμε καμία αρμοδιότητα ούτε για την κατεδάφιση, ούτε για την απομάκρυνση των μπάζων. Φυσικά δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος σε ό,τι αφορά το γκρέμισμα, αλλά έπρεπε να ακολουθηθεί μια διαφορετική διαδικασία.
Συνεχίζοντας..επεσήμανε για τα γεγονότα του Μαΐου ότι:
... εμείς δεν είπαμε να μας ενημερώσουν για το πότε ακριβώς θα γινόταν η κατεδάφιση, αλλά να δοθεί ένα τελευταίο περιθώριο ώστε να μαζέψουν οι ιδιοκτήτες τα πράγματά τους και να μην καταστραφούν. Εμείς ως Δήμος Κισάμου δηλώνουμε ότι εφόσον μας ζητηθεί να διευκολύνουμε την κατάσταση ώστε να μην χρεωθούν οι δημότες την απομάκρυνση των υλικών, θα προσπαθήσουμε να το αναλάβουμε, διαφορετικά και αυτό είναι υποχρεωμένη να το αναλάβει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση με ευθύνη των ιδιοκτητών.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος-ντετέκτιβ όταν ήταν στην αντιπολίτευση τα οσφραινόταν όλα ..τώρα με εταιρία σεκιούριτι στο ακρωτήρι της Γραμβούσας και με ανάθεση 73.000Ε για 5 μήνες δεν πήρε είδηση. Τα παφ-πουφ συνεχίζονται....
Μιχάλης Θεοδώρου Θεοδωρογράκης

Ανώνυμος είπε...

Μα ποσό πιστός αναγνώστης είσαι και ποσό πολυ μίσος για το δήμαρχο πια...υποκλίνομαι στα ταλέντα που διαβάζουν sadentrepese...

Μαρία Παπαδακη

Μιχάλης Θεοδώρου θεοδωρογλακης. είπε...

Κύριε η κυρία Παπαδάκη, απάντηση επί του θέματος.Όλα τα άλλα αέρας όπως και το έργο σας.

Ανώνυμος είπε...

Με τα όργια που κάνετε στο δήμο καλύτερα θα σας ταίριαζε το Μαρια μαγδαλινη απο το Μαρια Παπαδάκη ..