Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΧΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ

Πρωτάκουστο αλλά αληθινό.... τιμωρήθηκαν 3 φίλαθλοι του Κισαμικού με απαγόρευση εισόδου στα επόμενα 3 εντός έδρας παιχνίδια της ομάδος. Εντάξει δεν λέω, ίσως να
παραφέρθηκαν λιγουλάκι, αλλά ούτε οι πρώτοι είναι, ούτε οι τελευταίοι.. μια σύσταση στα παιδιά που ακολουθούν την ομάδα παντού, ίσως να έφτανε. Τέλος πάντων η κατάσταση πρέπει να να εξομαλυνθεί, αλλά αν υπάρχει έστω και ένας "φίλαθλος" που δεν του αρέσει όπως λειτουργεί η ομάδα πρέπει να κάτσει σπίτι του. Δυστυχώς δεν είμαστε πλέον μια ερασιτεχνική ομάδα που τις κάνουν συστάσεις για τους κακούς φιλάθλους της (πέρασα και γω αυτήν την φάση) αλλά μια επαγγελματική που η ταρίφα της ΕΠΟ τσούζει.

Όλοι οι φίλαθλοι χρειάζονται ειδικά τώρα που η ομάδα παίζει ακόμα εκτός έδρας όλα τα παιχνίδια της .... όλοι χρειάζονται και νομίζω οτι δεν υπάρχουν κακοί φίλαθλοι απλά απερίσκεπτοι από την πολύ αγάπη για την ομάδα μας. 
Ακολουθεί η ανακοίνωση των οργανωμένων...
Από το ματς της ομάδας μας με τον Πανσερραϊκό, αρχίσαμε αποχή από τα εντός έδρας παιχνίδια επ' αόριστον! Από σήμερα και μέχρι νεοτέρας οι σελίδες μας θα κλείσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας!
Υ.Γ Ναι στις μετακινήσεις οπαδών! Σεβασμός στους οργανωμένους οπαδούς ανά την υφήλιο! Σεβασμός στους Ultras!

Y.Γ2 Η αποχή μας θα συνεχιστεί επ' αόριστον!

Δεν υπάρχουν σχόλια: