Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Χανίων, το Δήμο Κισάμου, το Δήμο Πλατανιά, διοργανώνουν ενημερωτικές συναντήσεις σε σχέση με τα εναλλακτικά σενάρια αξιοποίησης της Κισαμίτικης Πολιτιστικής Ταυτότητας. Στις συναντήσεις αυτές συμμετέχει η μελετητική ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείο με την επιστημονική υπεύθυνη κ. Στρατηγέα Αναστασία Αναπλ. Καθηγ. Ε.Μ.Π., η οποία πραγματοποιεί τη μελέτη με θέμα «Στρατηγικός Σχεδιασμός Πολιτιστικής Πολιτικής και Βιώσιμης Ανάπτυξης Επαρχίας Κισάμου».
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
1. Σάββατο 21-11-2015 και ώρα 11.30 στο πρώην Δημαρχείο Ιναχωρίου στο Έλος με τους φορείς και πολίτες του πρώην Δήμου Ιναχωρίου.
2. Σάββατο 21-11-2015 και ώρα 19.30 στο Δημαρχείο Κισάμου με τους φορείς και πολίτες του πρώην Δήμου Μηθύμνης και πρώην Δήμου Κισάμου
3. Κυριακή 22-11-2015 και ώρα 13.00 στη έδρα του Συλλόγου Σωματείο Λαϊκής Βιβλιοθήκης Παλαιών Ρουμάτων με τους φορείς και πολίτες των πρώην Δήμων Κολυμβαρίου και Βουκολιών 
Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος                                      Ο γραμματέας
Κουμής Ελευθέριος                           Τσοντάκης Χρήστος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: