Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΝΙΓΚ .....του ΜΠΑΛΟΥ

Το πάρκινγκ ετοιμάζεται στου Γαλανού τον Κάμπο υλοποιώντας την δέσμευση του και της πλειοψηφίας του Δημοτικού συμβουλίου Κισάμου. Το θέμα βέβαια είναι αν θα υλοποιηθεί και το κλείσιμο της Νατούρας φέτος ή πάμε για του χρόνου; Πάντως όπως ακούω η έγκριση από την περιφέρεια δεν έχει έλθει ακόμα*, οπότε μιλάμε για μια διαμόρφωση του χώρου που θα φιλοξενίσει το χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων των επισκεπτών και όχι μια υλοποίηση του φιλόδοξου προγράμματος που ψήφισε η δημοτική μας αρχή.
*18 του Ιούνη βγήκε στην διαύγεια η απόφαση για αυτές τις αλλαγές (κλείσιμο για αυτοκίνητα-μεταφορά με πούλμαν κλπ) οπότε η έγκριση της περιφέρεια είναι λογικό και εφόσον ψηφιστεί, να έλθει μετά από ένα μήνα 18 Ιούλη, αν υπάρχουν ενστάσεις..που ξέρω ότι υπάρχουν! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριςτουμε κύριε Γιάννη για τη σωστή ενημέρωση που μας δίνεις γιατι κάποια πράγματα εμείς οι απλοί πολίτες δεν ειναι εύκολο να τα μαθαίνουμε συνέχισε έτσι