Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΑΘΗΚΕ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ....

Σήμερα πήρα δυο μηνύματα με άγριο ύφος σχετικά με την δακοκτονία. 
Το πρώτο λέει, ποιο άραγε εργοστάσιο θα μου ζητήσει να κρατήσει την δακοκτονία, όταν τώρα και ένα μήνα πληρώνω εγώ από την τσέπη μου για να την κάνω; 
Το άλλο ήταν στο ίδιο μήκος κύματος αλλά με αποδέκτες για την είσπραξη του 2% της δακοκτονίας την Δημοτική αρχή μας που ολιγωρεί και αδιαφορεί. Μάλιστα το δεύτερο ήταν και ενυπόγραφο!! 
Δεν ξέρω που θα ξετελέψει αυτό το φετινό αλλά θεωρώ σαν λύση την πρόταση των Ελαιοκομικών δήμων της Κρήτης που πρότεινε την ίδρυση ενός φορέα προστασία των ελαιοπαραγωγών με μοναδικό σκοπό την δακοκτονία. 
Κατά τ' άλλα αν δεν φάμε λάδι ..θα φάμε σουβλάκι με δάκο!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τελικα του δημάρχου του φταίει η Άντιποολιτεευση,που αν αυτο το έκανε Ο Μυλωνάς θα τον είχαμε κρεμάσει στη Πλατεία ρωτήστε και τον ίδιο ?Αν και ειδικά ο Μυλωνάς λόγω του ότι ήξερε και αυτο το θέμα πολύ καλά ,τώρα θα έκανε το δεύτερο ψεκασμό όπως κάνουν στους άλλους Δήμους του Νόμου .Ο ΝΥΝ δεν γνωρίζει ούτε απο ελαιόλαδο και γι αυτο προτείνει νέες επαναστατικές λύσεις πρωτοφανείς στα Ελληνικά δεδομένα !! Έτσι το φετινό λαδι θ¨αχει και συμπλήρωμα ....Αυτο που μένει ειναι να κρυφτούνε όλοι στη Δημ. Αρχή ....γιατί σε λίγο θ¨αρθουν οι Μελλισσες. ...........ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ .