Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ-ΑΞΙOΠΙΣΤΙΑΣ

Αγαπητή κ. Μέρκελ
Σεβαστέ κ. Σόιμπλε
Είπατε ότι δεν έχετε εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό και το τεκμηριώσατε με διάφορους τρόπους.
Είπατε ότι θα μας επιβάλλετε διάφορες βαριές τιμωρίες προκειμένου να διασφαλίσετε ότι οι ασυνεπείς, αναξιόπιστοι, τεμπέληδες, ανίκανοι, απατεώνες Έλληνες θα υλοποιήσουν τις βαριές τιμωρίες προκειμένου να σωθούν και όλα αυτά γιατί δεν μας εμπιστεύεστε. Με μεγάλο σεβασμό, με σκυμμένο κεφάλι και γονατιστός σε ένα γόνατο (με συγχωρείτε για την απρέπεια αλλά σπανίως γονατίζω και στα δύο γόνατα και αυτό μόνο για χάρη του Υψίστου) θέλω να σας πω ότι συμφωνώ απολύτως με την άποψή σας περί εμπιστοσύνης και σας θυμίζω ότι:
Η πολιτική σας κουλτούρα οδήγησε σε εκατομμύρια θανάτους (Α πόλεμος) 
Η πολιτική σας κουλτούρα οδήγησε σε εκατομ θανάτους (Β πόλεμος)
Η πολιτική σας κουλτούρα οδήγησε να εξαπατήσετε και να μην δώσετε όλες τις αποζημιώσεις στα κράτη τα οποία καταστράφηκαν εξ αιτίας σας
Η πολιτική σας κουλτούρα οδήγησε την Ελλάδα σε ανθρωπιστική κρίση τα τελευταία 5 χρόνια 
Ναι συμφωνώ ότι τίθεται σοβαρό ζήτημα εμπιστοσύνης και εντιμότητας ενός κράτους μόνο που κατά την ταπεινή μου γνώμη αφορούν εσάς, την πολιτική και οικονομική ελιτ της χώρας σας και όχι τους Έλληνες.
ΥΓ 1: Πολλοί θα υποστηρίξουν ότι είναι πολιτικό λάθος να στοχοποιείται η Γερμανία έχουν απόλυτο δίκιο. Το έγκλημα εις βάρος της Ελλάδος με συνεπή και συντεταγμένο τρόπο υλοποιείται από πολλούς, εντός και εκτός Ελλάδος, εδώ και χρόνια και κυρίως από τότε που μπήκαμε στον «παράδεισο» της Ευρωζώνης με τους διάφορους κανόνες οι οποίοι ισχύουν απαρέγκλιτα μόνο για τις μικρές και αδύνατες οικονομικά χώρες .
ΥΓ 2: Να μην ξεχνάμε ότι η Γερμανία κατά τη διάρκεια της ύπαρξής της μετράει μόνο τελικές ήττες. 
ΥΓ 3: Απορρίπτω μετά βδελυγμίας και δεν συμφωνώ με την άποψη την οποία φέρετε να εξέφρασε ο κος Ουίνστον Τσώρτιλ. 
Κουκουράκης Κων/νος 
Π Δήμαρχος Ιναχωρίου
Δημοτικός Σύμβουλος Κισάμου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: