Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΔΙΨΑ...

Σοβαρό πρόβλημα με την υδροδότηση της Γραμβούσας υπάρχει τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα πολλοί κάτοικοι να διαμαρτύρονται οτι τις απογεματινές ώρες και ως αργά το βράδυ δεν υπάρχει καθόλου νερό στις βρύσες τους. 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που θα πάη ,θα βρέξει ας κάνουν υπομονή οι συγχωριανοί μου .Αλλη φορά νέα είμαστε προσεκτικοί,και παρόλα που εχωμε και Αντιδήμαρχο Γραμβουσιανο...χρόνια ΕΝΑΙ και θα πέραση ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ..

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια ποιος παιζει με τονπονο ανθρωπων που δεν εχουν κατακαλοκαιρο νερο ,ειρωνευεταικαι μαλιστα τους συγχωριανους του οπως μας αποκαλει .Παντως σε σχεση με παλιοτερα τα τελευταια 8-10 χρονια το προβλημα της ελλειψης νερου εχει μετριαστει ευτυχως,αςειναι καλα ο Κωστης για το ενδιαφερον που δειχνει καθοτι συγχωριανος. ΓΡΑΜΒΟΥΣΙΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο συφωνω ,ας ειναι καλά ο Καστανοπουλης και οι συνεργάτες του.

Ανώνυμος είπε...

Οχι μονο ο κ.Καστανοπουλακης που αληθεια συνεβαλε τα μεγιστα αλλα και ο υδραυλικος Κωστης του Δημου . ΓΡΑΜΒΟΥΣΙΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

εφιγε ο καστανοπουλησ απο το δημμο θα πουμε το νερο νερακι στην γραμβουσα` ............

Ανώνυμος είπε...

As προσεχαμε.............