Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΠΑΡΑΥΤΑ....

Με την υπ.αρ.9/2015 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα µε την οποία εισηγείται την εφαρμογή του µέτρου της απαγόρευσης της εισόδου, της στάσης και της στάθμευσης- καθ όλο το 24ωρο- όλων των τροχοφόρων οχημάτων στην ανώνυμη οδό που βρίσκεται μεταξύ των Ο.Τ.Γ126 και Ο.Τ.Γ128 της πόλης της Κισάµου, εκτός των οχημάτων έκτακτης ανάγκης, των οχημάτων ανεφοδιασμού και των οχημάτων των μόνιμων κατοίκων του Ο.Τ.Γ126.
Η απαγόρευση αυτή θα ισχύει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και πιο συγκεκριμένα από την 1η Μαίου έως και την 31η Οκτωβρίου έκαστου έτους.
Για το θέµα αυτό η ∆ηµοτική Κοινότητα Κισάµου µε την υπ.αρ.9/2015 απόφασή της γνωµοδοτεί θετικά. 
Φυσικά και το δημοτικό συμβούλιο γνωμοδότησε θετικά..
- Βέβαια σε αυτό το σημείο να πω οτι τα σήματα στον συγκεκριμένο δρόμο θα μπουν πάραυτα.. αν δεν έχουν μπει και πριν την απόφαση, όμως ρωτώ... γιατί δεν μπαίνουν και στους άλλους δρόμους που έχουν πάρει απόφαση, ιδιαίτερα για τις μονοδρομήσεις που η ποιότητα Ζωής και η Δημοτική ενότητα και το Δημοτικό συμβούλιο έχουν δώσει το οκ; Τον δρόμο του Νοσοκομείου παραδείγματος...
Τι πράγματα είναι αυτά; Χατηράκια κάνουμε ή προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα συνολικά;


Δεν υπάρχουν σχόλια: