Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Να πω τώρα οτι ο Ειρηνοδίκης είχε πλάνο; Να τον πω τετραπέρατο; Έ τον λέω πανέξυπνο μιας και κατάφερε αυτό που έπρεπε να είχε γίνει δίχως να φτάσουν οι δήμοι μπροστά του..
Κατάφερε το αυτονόητο και το λογικό, να τους κάνει να αποδεχτούν τα υπάρχοντα όρια και να αναγνωρίσουν και δυο τα διοικητικά όρια του κάθε δήμου με μόλις μια απόκλιση +_ 100 μέτρων. (Γι αυτά τα 100 μέτρα ξεκίνησε ο "πόλεμος")
Μάλιστα θεωρώ οτι για να μην ξαναγυρίσουμε σε προστριβές και αντεγκλήσεις να κάτσουν κάτω όλοι τους, και να αξιοποίησουν τον επίγειο παράδεισο που βρήκαν και κατά παράβαση της λογικής εκμεταλλεύονται και συγχρόνως να δουν πως θα μπορέσουν να προσφέρουν όλα αυτά που θα τους κάνουν οικολογικά πρωτοπόρους και όχι εκμεταλλευτές τετραετίας.
Θεωρώ οτι όλοι όσοι αναφέρονται σήμερα για το Λαφονήσι, το βλέπουν σαν κοίτασμα χρυσού και αυτήν την κακή εντύπωση την δείχνουν και με τα λόγια τους αλλά και με τις πράξεις τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χιλια μπραβο για τα σχολια σας αλλα να δουμε ποτε θα βαλουμε νου ολοι μας. ΓΡΑΜΒΟΥΣΙΑΝΟΣ

Μιχάλης Θεοδώρου θεοδωρογλακης. είπε...

Δηλαδή ποιό είναι καλύτερο;να τα βρίσκεις με κάποιον πριν τα δικαστήρια κρατώντας τα κεκτημένα σου η μετά τα δικαστήρια αφού πρώτα έχεις γίνει πρώτο θέμα.άσε πού τα κεκτημένα τίθενται προς αμφισβήτηση.