Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΚΑΤΙ ΚΙΝΗΘΗΚΕ....

Δεν ξέρω εγώ τι λέτε αλλά η Κίσαμος είναι φουλ από τουρίστες...Δεν ξέρω αν μας λυπούνται και έρχονται, πάντως χθες και σήμερα υπάρχει πολύς κόσμος και κυκλοφορεί. Ας ελπίσουμε τα πράγματα να πάνε καλά, να αφήσουμε έξω τα παιχνίδια διχόνοιας, να μην σπείρουμε ψεύτικες ειδήσεις, μιας και οι άνθρωποι της πόλης, αλλά και των γύρω περιοχών ζουν από αυτόύς....
Ας τους υποδεχτούμε με χαμόγελο, εξάλλου αυτοί έχουν τον παρά τώρα, που τόσο χρειαζόμαστε....ότι προβλήματα έχουμε ας μείνουν για μας... ο φόβος και ο πανικός δεν βοηθάει κανένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: