Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΣΑΜΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ

Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία επιλογής των 125 ποδοσφαιρικών ακαδημιών που θα συμμετάσχουν στο καινοτόμο πρόγραμμα «Αθλητικών Ακαδημιών» της ΟΠΑΠ Α.Ε., με σχετική ανακοίνωση στη διαδικτυακή σελίδα του προγράμματος www.sportsacademies.opap.gr, σηματοδοτώντας την έναρξη της υλοποίησης αυτού του συναρπαστικού προγράμματος.
Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που εντάσσεται στη συνολική στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας και στόχο έχει να εμφυσήσει στα παιδιά αρχές οι οποίες θα τα ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή, είτε γίνουν αθλητές, είτε απλοί λάτρεις του αθλητισμού. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί μέσω του πανελλαδικού δικτύου των 125 επιλεγμένων ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών ακαδημιών και θα έχει θετική επίδραση στις ζωές 20.000 γονέων, 10.000 παιδιών ηλικίας 7-10 ετών και 450 προπονητών σε όλη την Ελλάδα. Οι ακαδημίες βρίσκονται σε 48 νομούς της χώρας, περιλαμβανομένων απομακρυσμένων και μικρών πόλεων και νησιών, δίνοντας τη δυνατότητα σε παιδιά απ’ όλη τη χώρα, να απολαύσουν τα οφέλη του προγράμματος.

Από τα Χανιά λοιπόν επιλέχτηκαν η Ακαδημία του Κισαμικού, του Μινωταύρου-Νέων Μινωταύρου, της Δόξας Παχιανών και του Πανακρωτηριακού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: