Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

Ένα μεγάλο θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες- εμάς μας έρχονται απότομα οι κατραπακιές μιας και πάντα τρέχουμε πίσω από τα γεγονότα- είναι αν μπορεί η Κίσαμος μέσα σε λίγους μήνες να φτιάξει ένα νέο γήπεδο (όχι στάδιο) για να φιλοξενήσει την πρωταθλήτρια ομάδα μας, τον Κισαμικό, μιας και από την Κυριακή και μετά επίσημα πλέον θα μας κουνά μαντίλι!
Η γνώμη μου είναι πως όχι, και όποιες προσπάθειες και σε όποια κατεύθυνση γίνονται τώρα θεωρώ ότι δεν θα τελεσφορήσουν και ότι γίνονται για τα μάτια του κόσμου. Για νέο στάδιο η κατάσταση είναι στάσιμη, ούτε ο χώρος υπάρχει τώρα, ούτε το χρήμα, όσο για αν στο υπάρχων δημοτικό στάδιο μπορεί να γίνει μια αντικατάσταση του προ χρόνου τοποθετημένου πλαστικού χλοοτάπητα με φυσικό χόρτο, μάλλον είναι αδύνατη, αλλά και κάθε προσπάθεια προς αυτήν την λύση θα ήταν δίκοπο μαχαίρι.
Θεωρώ ότι η ομάδα μας θα πάει στα Χανιά ή στο Μάλεμε για τα παιχνίδια της στην μεγάλη κατηγορία, με ότι συνεπάγεται αυτό γα την περιοχή, τους φιλάθλους, τους επιχειρηματίες, τις διαφημίσεις της ομάδος κλπ. Η μόνη λύση να απαλύνουμε τον πόνο μας αλλά συνάμα να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια για την δημιουργία ενός νέου αθλητικού χώρου είναι να βρεθεί μια έκταση για την δημιουργία προπονητικού κέντρου, Έτσι θα ξεκινήσουμε πρώτα να έχουμε την ομάδα εδώ κοντά μας και δεύτερο θα μπορέσουν να σχεδιάσουν οι υπεύθυνοι καλύτερα τα πράγματα ώστε τα επόμενα χρόνια η ομάδα να έχει εκτός από το προπονητικό της κέντρο και ένα γήπεδο για τις ανάγκες της.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μια καλή λύση είναι να μετονομαστεί η ομάδα από Κισσαμικός σε Κισσαμικός-Μάλεμε 2016 ΠΑΕ
ή σε Κισσαμικός-Χανιά 2016 ΠΑΕ