Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Μικροατύχημα είχαμε χθες το βράδυ στην Κίσαμο με τρακτέρ, ευτυχώς όλα πήγαν κατ΄ευχή και ο οδηγός δεν τραυματίστηκε βαριά. Όμως για άλλη μια φορά όσοι βρέθηκαν στο Κ.Υ είδαν αυτό που γίνεται χρόνια τώρα και λύση δεν μπορεί να δοθεί.
Το ασθενοφόρο να μην μπορεί να φύγει γρήγορα με τον τραυματία για τα Χανιά, αφού ο καθένας μας όπως ξέρουμε αφήνει το αυτοκίνητο του όπου βρει, αλλά και την στιγμή που έφευγε το ασθενοφόρο ένας μεσήλικας ερχόταν στο νοσοκομείο και ..δεν ήξερε πως να βάλει όπισθεν για να ελευθερωθεί ο δρόμος.
 - Κύριε δήμαρχε έχετε στα χέρια σας μερικές μονοδρομήσεις της πόλης, ας μην τις εφαρμόσετε όλες, απλά κάνετε μόνο τον δρόμο του νοσοκομείου μονόδρομο.... Ενδιαφερόμαστε να μην κλείσει το Κ.Υ, να έχει ασθενοφόρο, να έχει οδηγούς, να έχει γιατρούς ..ας έχει και καλή πρόσβαση αλλά και εύκολη αναχώρηση, όλα αυτά μετρούν σοβαρά στην εικόνα της πόλης μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: