Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Είναι ο άνθρωπος, την πόρτα του οποίου πρέπει να χτυπήσεις για να έρθεις, ως δημοσιογράφος, σε επαφή με τον επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρο Θεοδωράκη.
Αεικίνητη, ευγενική, εξυπηρετική, χαμηλού προφίλ, φροντίζει, κατά το δυνατόν, να περνά απαρατήρητη.
Αυτήν την εικόνα μας έδωσε κατά το διάστημα της παραμονής του κ. Θεοδωράκη στα Χανιά το τριήμερο 24 – 26 Μαρτίου. Με καταγωγή από την Κίσαμο, απ' όπου, ως γνωστόν κατάγεται και ο Χανιώτης βουλευτής.
Ο λόγος για την κα Βίκυ Αποστολάκη, στενή συνεργάτιδα του κ. Θεοδωράκη, η οποία φροντίζει για τα θέματα του Τύπου και των ηλεκτρονικών ΜΜΕ.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: