Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ

Διγλωσσία και ασυνεννοησία για τον βιολογικό.... με αποτέλεσμα να μην ξέρει κανένας τι θα απογίνει το μεγαλύτερο έργο για την Κίσαμο.
Από την μια ο ΟΑΚ που ανακοίνωσε παρουσία όλου του Δ.Σ του δήμου οτι το έργο θα τελειώσει πάση θυσία και από την άλλη ο εργολάβος που δεν τον ενδιαφέρει τόσο το έργο, όσο να εξασφαλίσει τα χρωστούμενα. Αποτέλεσμα; Μια από τα ίδια... τα λέμε καλά όταν είμαστε παρέα και εντελώς αντίθετα όταν είμαστε μόνοι μας. Ποιος χάνει; Μα φυσικά εμείς που για άλλη μια φορά δεν είμαστε άξιοι να τελειώσουμε ένα έργο στην Κίσαμο, αλλά και ο δήμος που έτσι και δεν τελειώσει το έργο θα κτυπήσει κόκκινο με ότι συνεπάγεται αυτό για την πορεία των μελλοντικών έργων στην Κίσαμο!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εγω ξέρω οτι με τον Μυλωνάκη υλοποιήθηκε πανω από το 70% του έργου χωρίς να ανοίξει μύτη και ενώ όλοι οι τοπικοί παράγοντες ήταν στα κάγκελα και κατηγορούσαν ας δούμε τώρα με τους καινούργιους που μπλέξαμε τα ξετελεματα μας Θ.Μ.