Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ

Δημοσίευμα στα Χανιώτικα Νέα ενυπόγραφο και με φωτογραφίες από ντόπιο δημοσιογράφο έκανε άνω κάτω τα δυο στρατόπεδα του δήμου μας.
- Πληρωμένο και με εντολή ήταν η απάντηση στελέχους της αντιπολίτευσης που θεωρεί οτι ρίχνει αιχμές στην πρώην δημοτική αρχή του Δήμου Κισάμου, άνευ λόγου τώρα. 
Πάντως η νυν δημοτική αρχή, όπως λένε, δεν έχει ανάμειξη σε αυτό, αλλά σε μια εποχή που η προετοιμασία για την νέα τουριστική περίοδο έχει αρχίσει, τέτοια δημοσιεύματα μόνο καλό δεν κάνουν. 
Τέλος στελέχη της αντιπολίτευσης φωτογραφίζουν τον υπεύθυνο του δημοσιεύματος, μιας και θεωρούν οτι τέτοιο άρθρο και με τόσα στοιχεία μόνο 1-2 μπορούν να γράψουν που έχουν γνώσεις για την περιοχή.
Φυσικά παράπονα υπάρχουν και από τους ανθρώπους του Δασικής υπηρεσίας μιας και θεωρούν οτι τα στοιχεία δεν είναι ακριβή και πολλά πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς τα λέει το άρθρο, ενώ σε πολλά σημεία του ξέφυγαν τα ουσιώδη....!!

Μετά από 4 μέρες ο εν λόγω δημοσιογράφος απάντησε μέσα από τα Χ.Ν και βρήκε όσους διαφωνούν με το δημοσίευμά του, όψιμους, αδιάφορους, ανάξιους, πρασινοφρουρούς κπλ. Άξιος ο μισθός του λοιπόν και καλά θα κάνουμε από δω και πέρα να μην διαφωνούμε με το εν λόγω κύριο, γιατί θα μας τα "γράφει" σε έγκυρη εφημερίδα!! Φυσικά άφησε και ένα μικρό σχόλιο για μένα λόγω του παραπάνω σχολίου μου...αν και η άποψη μου για τις περιοχές αυτές είναι γνωστή χρόνια τώρα και πριν πιάσει τον κοντυλοφόρο αυτός...φυσικά δεν αντιλέγω με την ουσία των γεγονότων, που παραθέτει (του γράψανε) μιας και τα περισσότερα είναι γνωστά από ...τον ίδιο γνωστό. Ας ελπίσουμε το επόμενο άρθρο του να είναι για το πυρηνοέτοιο της Κισάμου για να δούμε ποιανού ο μισθός είναι άξιος, αλλά και διαπιστώσουμε ως που φτάνουν οι ανησυχίες του!! Και φυσικά να του θυμίσω οτι οι μοναδικές περιοχές στην Κίσαμο είναι τρεις....αλλά για τα Φαλάσαρνα ούτε λόγος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: