Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΛΑΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ

Αλήθεια για ποιους αναφέρετε στο σημερινό δημοσίευμα του, στα Χανιώτικα Νέα, ο δημοσιογράφος Γ. Κων, με τις εξής εκφράσεις;
...."Ενόχλησε και πρώην και νυν δημοτικούς συμβούλους της περιοχής (Δήμου Κισάμου). Που στα χρόνια που είναι (ήταν) εκλεγμένοι στο Δημοτικό συμβούλιο δεν άνοιξαν ποτέ το στόμα τους. Απλά ψήφιζαν οτι επίτασσε ο επικεφαλής τους. Τώρα είναι λαλίστατοι στις τηλεφωνικές απειλές και στις διαδικτυακές ύβρεις".
....."Ενόχλησε υπηρεσιακούς (από Χανιά μεριά) που δεν κάνουν σωστά τη δουλεια τους, δεν λειτουργούν ως προστάτες του πράσινου, αλλά ως πρασινοφρουροί και επειδή δεν έχουν το θάρρος να αναφέρουν τις όποιες διαφωνίες τους πρόσωπο με πρόσωπο, είτε επίσημα με κάποιο έγγραφο, κατά τον προσφιλή τους τρόπο πετάνε λάσπη. Γνωστός ο ρόλος τους στην τοπική κοινωνία και καθόλου ανάξιος ο μισθός τους".
Φυσικά κατάλαβα το τελευταίο γι ποιον απευθύνεται.. 
....."Ενόχλησε τους όψιμους Κισαμιτάρχες του Διαδικτύου. Θλιβερά απομεινάρια μιας άλλης εποχής."  Χαχαχαχα τουλάχιστον αυτοί "οι όψιμοι" δεν τους τα δίνουν γραμμένα για πάρουν ένα μισθό και έχουν χρόνια άποψη αφιλοκερδώς!!

2 σχόλια:

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

ο κύριος ή κυρία που έγραψε ένα μικρό σχόλιο για νυν δημοτικό σύμβουλο καλό είναι να βάλει την υπογραφή του για να δούμε και τι αξίζει ....σαν άνθρωπος!!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Στην σελίδα μου δεν κάνω εκπτώσεις, το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω. Επώνυμες καταγγελίες, προσωπικές προκλήσεις, κλπ θέλουν να συνοδεύονται με ονοματάκι... αν δεν σου έδωσαν,να σου δώσουμε.