Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΙΣΑΜΙΚΟΥ

Πήραν το ντέρμπι οι Προπαίδες
Σπουδαία νίκη, που τους διατηρεί στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, πέτυχαν οι Προπαίδες του Κισαμικού, με σκορ 3-2, απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια Ακαδημία Νέας Κυδωνίας.
Οι παίκτες του Γιώργου Τουλουπάκη υποχρέωσαν την αντίπαλό τους στη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα.
Δύο γκολ με ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ σημείωσε ο Κ. Παπαδάκης και ένα ο Πλευράκης.
Η σύνθεση του Κισαμικού: Αντ. του Ν. Τριανταφυλλάκης, Χαρτζουλάκης, Καστανοπουλάκης, Κρέτσι, Μαραγκουδάκης, Σχοινοπλοκάκης, Κουτουλάκης, Κ. Παπαδάκης, Πλευράκης, Αντ. του Μιχ. Τριανταφυλλάκης, Καρτσωνάκης.
Έπαιξε και ο Σεχάι.

Βήμα τετράδας οι Τζούνιορ
Την εξαιρετική τους πορεία συνέχισαν οι Τζούνιορ του Κισαμικού, που, με σκορ 9-0 απέναντι στον Α.Ο. Περιβολίων, πανηγύρισαν την 9η συνεχόμενη νίκη τους, κάνοντας σημαντικό βήμα για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα, που οδηγεί στα πλέι οφ τίτλου. 
Το σκορ από το ημίχρονο ήταν ήδη 8-0, με τον Γιώργο Σημαντηράκη να δίνει στη συνέχεια χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά που είχε στη διάθεσή του.
Από δύο φορές σκόραραν οι Καστανοπουλάκης, Γοναλάκης, Στ. Κουνελάκης και από μία οι Ηλιάκης, Σχετάκης, Γ. Κουνελάκης..
Η σύνθεση του Κισσαμικού: Κατερουδάκης, Πατεράκης, Γ. Κουνελάκης, Ηλιάκης, Γοναλάκης, Πολίτης, Στ. Κουνελάκης, Καστανοπουλάκης. 
Έπαιξαν και οι Σγουρομάλλης, Σχετάκης, Κουτρουμπίλιας, Γιακουμάκης, Στρατάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: