Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΙΣΑΜΙΚΟΥ

Σπουδαία νίκη με ανατροπή οι Προπαίδες
Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 2-0 οι Προπαίδες του Κισσαμικού πήραν την πολύτιμη νίκη, με 3-2 κόντρα στον Ιδομενέα 2008, με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. 
Δύο γκολ σημείωσε ο Αντ. του Μιχ. Τριανταφυλλάκης και ένα ο Πλευράκης. 
Λόγω ίωσης του τερματοφύλακα Αντ. του Ν. Τριανταφυλλάκη την εστία υπερασπίστηκε ο Χαρτζουλάκης, ενώ λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε ο Κ. Παπαδάκης. 
Ο Γιώργος Τουλουπάκης παρέταξε την εξής σύνθεση: Χαρτζουλάκης, Γ. Παπαδάκης, Κρέτσι, Μαραγκουδάκης, Καστανοπουλάκης, Σχοινοπλοκάκης, Κουτουλάκης, Καρτσωνάκης, Πλευράκης, Αντ. του Μιχ. Τριανταφυλλάκης, Σεχάι.
Ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκε και ο Νικολοζάκης.

"10 στα 10" οι Τζούνιορ!
Τη νικηφόρα πορεία τους συνέχισαν οι Τζούνιορ του Κισσαμικού, που επικράτησαν με 2-1 της Κορωνίδας, διατηρώντας μια θέση στις πρώτες τέσσερις, που οδηγούν στα πλέι οφ. 
Αυτή ήταν η 10 συνεχόμενη νίκη για τα "παιδιά" του Γιώργου Σημαντηράκη και επιτεύχθηκε με γκολ των Καστανοπουλάκη και Στ. Κουνελάκη.
Η σύνθεση του Κισσαμικού: Σγουρομάλλης, Πατεράκης, Γ. Κουνελάκης, Σημαντηράκης, Γοναλάκης, Πολίτης, Ηλιάκης, Καστανοπουλάκης.
Έπαιξαν και οι Στ. Κουνελάκης, Κουτρουμπίλιας και Σχετάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: