Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κισάμου, Θεόδωρος Σταθάκης, στα πλαίσια του δημόσιου διαλόγου με τους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς του τόπου μας, ξεκινά σήμερα σειρά επαφών με φορείς που δραστηριοποιούνται στον Αγροτικό, Τουριστικό και Εμπορικό τομέα.
Σκοπός των επαφών είναι να πραγματοποιηθεί μια εκτενής και ουσιαστική συζήτηση γύρω από το προβλήματα που αντιμετωπίζονται, τις απόψεις και τις θέσεις των φορέων που δραστηριοποιούνται στους εν λόγω τομείς, ώστε να υπάρξει σύγκλιση και συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλευρό του Αγροτικού κόσμου, του Τουριστικού παράγοντα αλλά και του Εμπορικού κλάδου, που αποτελούν τη «ραχοκοκαλιά» της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.
Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη 18/3/2014 και ώρα 13.00μμ και αύριο Τετάρτη 19/3/2014 επίσης στις 13.00μμ συναντήσεις με τις Ομάδες Παραγωγών στη περιοχή της Χρυσοσκαλίτισσας - Ελαφονησίου.
Την Πέμπτη 20/3/2014 και ώρα 19.00μμ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου Ξενοδόχων Κισάμου.
Επίσης τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους τοπικούς Συνεταιρισμούς και τις Ομάδες Παραγωγών στον Πλάτανο και την Γραμβούσα καθώς και συνάντηση με τον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου αμέσως μετά την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του, σε ημερομηνίες και ώρες που θα ανακοινωθούν.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος 
Θεόδωρος Σταθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: