Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΑ

-Σε ποιο χωριό του δήμου Κισάμου κοντά στην πρωτεύουσα δυο από τους τρεις συνδυασμούς δεν μπορούν να βρουν υποψήφιους; Μάλιστα υπάρχει η φήμη ότι θα επιστρατευθεί .. κοντοχωριανός!!!
-Τα συμπεράσματα του γκάλοπ που τρέχει-ίσως να τελείωσε- στον δήμο Κισάμου και όλοι λένε ότι ξέρουν ποιος το παράγγειλε, άρχισαν να δημοσιοποιούνται .. στόμα με στόμα!!
- Το γεγονός πάντως που παραδέχονται όλοι τους...ακόμα και εγώ, είναι ότι στο δεύτερο γύρο θα βρίσκεται, ο κ. Μυλωνάκης! Έτσι κάποιοι του συνδυασμού του, προσπαθούν να δουν ποιος είναι ο καλύτερος γι αυτούς αντίπαλος στον δεύτερο γύρο! Και μάλλον έχουν καταλήξει!!  
- Στον Πλάτανο θα γίνει το ντέρμπι λένε οι επικεφαλείς ..και δεν έχουν άδικο, μάλλον εκεί θα παιχτούν όλα! Για αυτό το λόγο λοιπόν οι επισκέψεις των επικεφαλείς είναι καθημερινές!!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: