Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Νέα επιστολή προς τον Δήμαρχο τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων; αλλά και το υπουργείο Τουρισμό έστειλαν (ή ετοιμάζουν να στείλουν) οι κάτοικοι του Πλατάνου σχετικά με τον βιολογικό του κόλπου της Κισάμου που θα πάει ως τον Πλάτανο.....και ρωτούν να μάθουν αν μπορούν να ληφθούν μέτρα σε ορισμένα κομμάτια του δρόμου, μιας και σε λίγο αρχίζει η τουριστική περίοδος και η κίνηση θα είναι αυξημένη.
Μάλιστα ζητούν να τους δοθεί απάντηση εντός 15ημέρου... 
Θεωρώ ότι η επιστολή είναι καλύτερη από την πρώτη απλά πάλι δεν απευθύνεται σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι του έργου...που είναι ο ΟΑΚ αλλά και η ανάδοχος εταιρεία!
Πάντως ένας τουρίστας πρωτίστως ενδιαφέρετε για τις καθαρές θάλασσες και μετά για το συγκοινωνιακό μας χάλι.  

Και η απορία μου ...αυτό το χάλι που έχει η Ηρώων Πολυτεχνείου το καλοκαίρι που δεν περνάς την πόλη ούτε σε μισή ώρα ..να κάτεχα πονεί τους επιχειρηματίες; Αν ναι τι έχουν κάνει ως και σήμερα και πόσες επιστολές διαμαρτυρίες έστειλαν;
Τέλος πόσοι από όλους αυτούς έχουν καταλάβει ότι ένας είναι ο δρόμος τώρα και πολλά χρόνια που πάει προς τα δυτικά δίχως εναλλακτική λύση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: