Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΝΟΥΣΑΚΗ

Ίσως η ποιο εμπεριστατωμένη τοποθέτηση που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια από υποψήφιο δήμαρχο..με ουσία και πλάνο, δείχνοντας με σωστά επιχειρήματα τις παραλήψεις των προηγούμενων δημοτικών αρχών και αναλύοντας εν ολίγοις το πλάνο που ονειρεύεται αυτή η ομάδα να διοικήσει αν και εφ' όσον εκλεγεί!!

12 σχόλια:

Unknown είπε...

Συμφωνώ απόλυτα στον σχολιασμό σου!!
Η παρουσία των ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ με την εντυπωσιακή και πέρα κάθε προσδοκιών εμφάνιση τους , ήταν τουλάχιστον διπλάσιοι από την παρουσίαση του νυν δημάρχου , αποτυπώθηκε πλήρως στο πρόσωπο του εκ μεταγραφής δημοτικού συμβούλου που καθόταν όρθιος στην γαλαρία και στο παγωμένο αλλά μόνιμα ειρωνικό χαμόγελο του πρώην αντιδημάρχου !!!!!!!
Η παρουσία της Νεολαίας της Κισάμου και προπάντων η αφύπνιση του θηλυκού γένους, που τόσο είναι απαραίτητη η δραστηριοποίηση τους και η συμμετοχή τους σε όλη την πυραμίδα της εφαρμοσμένης διαχείρισης , είναι αυτό που κρατάω εγώ από αυτή την κοσμοσυρροή !!!
Κοσμοσυρροή λες και είχαν ανοίξει κατακόμβες και έβγαινε ο κόσμος με προσμονή για να ακούσει το ΟΡΑΜΑ , την ΕΛΠΙΔΑ την ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ από μία ομάδα Ανθρώπων με κοινά στοιχεία που έχουν πετύχει τον συνδυασμό της πολύτιμης εμπειρίας με την δυναμικότητα της νέας γενιάς , τα οποία όλα τα παραπάνω εάν τα αθροίσεις και προσθέσεις την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και τον ΣΕΒΑΣΜΟ στον ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ μπορούν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο μας για μία ΚΙΣΑΜΟ εκιά που τις αξίζει , μία ΚΙΣΑΜΟ πρωτοπόρα , μία ΚΙΣΑΜΟ με ΠΙΛΟΤΙΚΗ εφαρμογή της τοπικής αυτοδιοίκησης... την οποία θα παραδώσουμε σε αυτούς από όπου την έχουμε δανειστεί , την Νέα Γενιά τα παιδιά μας , έτσι ώστε να αισθάνονται υπερήφανοι και υποχρεωμένοι να παλέψουν ακόμα πιο πολύ για ένα καλύτερο αύριο για μία ακόμα πιο καλύτερη Κίσαμο !!
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι της Κισάμου.

Unknown είπε...

Φίλε μου Ιάκωβε,θέλω να ξέρεις ότι η παρουσίαση του Γιώργο δεν θα με άφηνε αδιάφορο διότι με τον συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο με συνδέει μια χρόνια και ειλικρινή φιλία,τώρα σχετικά με το εκ-μεταγραφής δημοτικός σύμβουλος που αναφέρεις στο σχόλιο σου θεωρώ ότι είδες το δέντρο και δεν είδες ένα δάσος(εκ-μεταγραφής συνδυασμό)

Μαυροδημητρακης Σπύρος

Unknown είπε...

Εγώ Σπύρο δεν σχολίασα το γιατί ήσουν εκεί , δικαίωμα σου , αλλά για την έκφραση του προσώπου σου από την προσέλευση του κόσμου .
Και πρέπει να το παραδεχτείς ότι ούτε στα χειρότερα όνειρα σου το περίμενες και ξέρεις καλά ότι κόπηκαν πολλά κλαδιά από το δέντρο σας και ότι το τσεκούρι έχει αρχίσει πολύ δυναμικά να πελεκά τον κορμό και το μόνο που τελικά μένει είναι να ακουστεί ο υπόκωφος θόρυβος την στιγμή που θα σωριάζεται κομμένο στο έδαφος .
Για να έχεις ένα όμορφο δάσος πρέπει να έχεις πολλά και υγιές δέντρα άσχετα εάν υπάρχει ανάμεσα τους ένα νωχελικό και μισοξεραμένο δέντρο , το οποίο το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μεταφέρει την φυτική του ασθένεια και να απειλήσει όλα τα άλλα .
Η κοινωνία μας είναι μικρή και όλοι κρινόμαστε από τα έργα μας και όχι από τα λόγια μας , ευτυχώς!
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι της Κισάμου

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Ψυχραιμία κατ αρχάς και κατά δεύτερον είναι τιμή στον αντίπαλο να πηγαίνει να ακούει αυτά που του καταμαρτυρούν.... τ΄ακούει από πρώτο χέρι, αυτό και μόνο δείχνει ανωτερότητα...ας αφήσουμε την συζήτηση εδώ γιατί με το συμπάθιο Ιάκωβε δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον από μια έκφραση προσώπου....

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

αποτυπώθηκε πλήρως στο πρόσωπο του εκ μεταγραφής δημοτικού συμβούλου που καθόταν όρθιος στην γαλαρία και στο παγωμένο αλλά μόνιμα ειρωνικό χαμόγελο του πρώην αντιδημάρχου !!!!!!!
Ιάκωβε εσύ τα έγραψες αυτά.... μάθε οτι δεν υποστηρίζω κανένα, πολύ δε περισσότερο εσένα!! Όμως αν παρατηρούσες όλους αυτούς μάλλον δεν προσεξες την ομιλία του Γιώργου!!!

Unknown είπε...

ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ
Αγαπητοί μου φίλοι,ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ
Μου άρεσε αυτή η λέξη που χρησιμοποήσατε και οι δύο,και την δανείστηκα για να σας απαντήσω,ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ:Η προεκλογική περίοδος είναι ένα πεδίο μικρών και μεγάλων αντιπαραθέσεων,πάνω από όλα πρέπει εμείς που ασχολούμαστε με τα κοινά του τόπου μας να είμαστε και οι αρωγοί των καλών σχέσεων που θα συνοδεύουν τον υπόλοιπο χρόνο μετά το πέρας της εκλογικής αναμέτρησης.Ευχαριστώ και τον Ιάκωβο αλλά και τον Γιάννη για τον χρόνο που αφιέρωσαν για την έκφραση του προσώπου μου.

Unknown είπε...

Θλίβομαι !!!!!!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Για ποιο πράγμα θλίβεσαι Ιάκωβε...για μένα για ποιον ή τι;

ΚαστεΜ είπε...

Ναι Ιάκωβε γιατι θλιβεσαι; Δεν συνηθισες ακομα οτι αν η γνωμη σου ειναι διαφορετικη απο τον Γιαννη δεν αξιζει να ακουγεται; Το blog ειναι αντικειμενικο (υποτιθεται).

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Απάντησε ο δικηγόρος, αραγε χρειάζεται ο Ιάκωβος δικηγόρο;.... Η αποψη μου θα ακούγεται όπως και η αποψη σας αρκεί να βγάλεις αγαπητέ ΚαστεΜ την μάσκα. Θέλει πολύ μαγκιά να γράφεις με το όνομα σου και αυτό δεν το συνηθίζουν πολλοί.
Όμως μάθε κάτι δεν δέχομαι να γίνονται επιθέσεις σε άλλους που δεν αναφέρονται στην κύρια ανάρτηση...αυτό είναι δημοκρατία.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

και κάτι ακόμα το μπλοκ δεν είναι αντικειμενικό...εφόσον είναι προσωπικό!!! Γκέγκε;

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

χαχαχαχα ακόμα δεν κατάλαβες ότι η σελίδα είναι προσωπική...δεν πειράζει θα σου περάσει! Την ζημιά την κάνετε εσείς κι αν θες κατάλαβε το...όσο για το σχόλιο του Ιάκωβου το έσβησα όπως θα σβήσω και το δικό σου!!!