Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΠΟΛΕΜΟΣ......

Χανιώτικη κυριακάτικη εφημερίδα έχει βαλθεί να αποδείξει ποιοι είναι οι ικανοί για την περιφέρεια από τα Χανιά, με τον συνδυασμό του κ. Αρναουτάκη.
Έτσι Κυριακή δεν αφήνει να μην σχολιάζει πικρόχολα Κισαμίτη περιφερειακό σύμβουλο, προσπαθώντας ταυτόχρονα να πατρονάρει κάποιους άλλους. Είναι η φυλλάδα που κατά το παρελθόν έγραψε αρνητικά σχόλια και για την Κίσαμο και τους κατοίκους της ....και συνεχίζει να μας προκαλεί!!!
Η υποψηφιότητα του προέδρου του ΚΤΕΛ, αλλά και του Παναγιώτη, νομίζω είναι ότι το καλύτερο και θα ήταν αδικία αν δεν βγάλει η Κίσαμος τουλάχιστον αυτούς ...
Από την άλλη ξέρω ότι κάποιοι από την δημοτική μας αρχή στηρίζουν ανοικτά τον κ. Αρναουτάκη, για την περιφέρεια.... να μια καλή περίπτωση λοιπόν να δείξουν ότι εκτός των άλλων ξέρουν να διαλέγουν και τους ικανούς περιφερειακούς συμβούλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: