Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΙΣΑΜΙΚΟΥ

 Επιβλητικοί στο ντέρμπι οι Τζούνιορ
Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις οι Τζούνιορ του Κισσαμικού επιβλήθηκαν με 5-1 του Αστέρα Χαλέπας, στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής.
Αυτή ήταν η 8η συνεχόμενη νίκη για τους "μπόμπιρες" του Γιώργου Σημαντηράκη, που υποχρέωσαν τον αντίπαλό τους στην μόλις δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα.
Τρία γκολ πέτυχε ο Καστανοπουλάκης και από ένα οι Γοναλάκης, Στ. Κουνελάκης.
Η σύνθεση του Κισαμικού: Κατερουδάκης, Πατεράκης, Γ. Κουνελάκης, Σημαντηράκης, Πολίτης, Γοναλάκης, Ηλιάκης, Καστανοπουλάκης.
Έπαιξαν και οι Σγουρομάλλης, Σχετάκης, Στ. Κουνελάκης, Κουτρουμπίλιας.

Οι Προπαίδες πήραν ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς της νίκης με την Κορωνίδα, που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: