Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

6 ΜΕΤΡΑ...ΑΛΛΑ ΠΟΥ;

Στο μοναδικό που δίνω δίκιο, σε αυτούς που έχουν ομπρέλες και τις νοικιάζουν στις παραλίες του κόλπου, είναι τα 6 μέτρα από την θάλασσα ...γιατί όπως και να το κάνουμε δεν είναι αυτοί που καθορίζουν ούτε την διάβρωση, ούτε την φουρτούνα.....για φανταστείτε να πάνε σήμερα να κάνουν έλεγχο στο Μαύρο Μώλος ως και τα Νοπήγεια με τα 6 μποφόρ που έχει ο κόλπος της Κισάμου...πάνω από τα μαγαζιά θα πρέπει να βάλουν τις ομπρέλες....στο δρόμο!!!!
Άσε που όλες είναι free πληρώνουν τα τετραγωνικά και δεν εισπράττουν από τους μόνιμους και την νεολαία......τουναντίον όταν η παραλία είναι 200 μέτρα πλάτος και ξέρετε πολύ καλά που λέω...τα 6 μέτρα είναι υποχρεωτικά καιπρέπει να εφαρμόζονται γιατί ανήκουν στους δημότες.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: